Дизајнирај свој посао 2 (Design your job 2)

Пројекти 27.01.2022.

Циљ пројекта је био обучавање незапослених младих за веб и графички дизајн који су, у својству тренера, по завршетку обука преносили стечена знања другим незапосленим лицима. У поменуте обуке се укључило најмање 80 незапослених младих са евиденције Националне службе, Филијале Нови Сад.

Пројекат је био фокусиран на проблем незапослености младих, а понудио је 3 интернационална тренинга у оквиру којег су се учесници оспособили за стручно-техничка знања у области информационих технологија, која су изузетно тражена на тржишту рада. Радило се о тренинзима за веб и графички дизајн и тренинзима за тренере/мултипликаторе знања.

Из сваке земље која је учествовала у пројекту је било обучено 5 тренера из области веб дизајна и 5 тренера из области графичког дизајна. Тренери су у каснијим фазама пројекта имали задатак да током 3 месеца, једном недељно преносе стечено знање и вештине групи од 10 до 15 учесника (тако да је укупан број обучених био најмање 80 по партнерској земљи).

Пројекат се реализовао са партнерима из Србије (Центар за омладински и друштвени развој "RES POLIS"), Хрватске (Координација удруга младих Сиска; Хрватски завод за запошљавање) и Албаније (Центар за неформално и целоживотно учење).

Донатор: ЕУ програм Еразмус+ (ЕРАСМУС+)
Носилац пројекта: Центар за омладински и друштвени развој РЕС ПОЛИС
Период имплементације: 2017 – 2018. године
 

Прочитај више

Овај вебсајт користи cookies да би вам обезбедили најбољу услугу. Додатне информације можете пронаћи на страници Политика приватности.

Прихвати