Послови

18.10.2023.

Директор

ТУРИСТИЧКА ОРГАНИЗАЦИЈА ОПШТИНЕ КНИЋ 34240 Кнић

ТУРИСТИЧКА ОРГАНИЗАЦИЈА ОПШТИНЕ КНИЋ
34240 Кнић, Димитрија Михаиловића 1

 

Директор
на период од четири године

Опис посла: Представља и заступа установу; организује и руководи радом Туристичке организације; стара се о законитости рада установе; предлаже годишњи програм рада са финансијским планом и одговоран је за његово спровођење; подноси годишњи извештај о пословању и завршни рачун; предлаже акте које доноси Управни одбор; извршава одлуке Управног одбора и предузима мере за њихово спровођење; доноси правилник о систематизацији и организацији послова, уз сагласност Општинског већа; одлучује о појединачним правима, обавезама и одговорностима запослених у складу са законом, Правилником о раду и Статутом Туристичке организације; доноси план јавних набавки за текућу годину; доноси одлуке о поступцима јавних набавки и набавки на које се не примењује Закон о авним набавкама; одговара за коришћење и располагање имовином; врши друге послове предвиђене законом и Статутом Туристичке организације.

УСЛОВИ: да има стечено високо образовање на основним студијама у обиму од најмање 240 ЕСПБ, мастер академским студијама, специјалистичким академским студијама, специјалистичким струковним студијама односно на основним студијама у трајању од најмање четири године или специјалистичким студијама из области друштвено-хуманистичких или природно-математичких наука; да има најмање 4 године радног искуства од чега најмање 2 године на руководећим пословима; активно знање страног језика који је обухваћен наставним планом и програмом министарства надлежног за послове просвете; да понуди свој програм рада и развоја туризма општине Кнић; да против њега није покренут кривични поступак за дело које га чини недостојним за обављање дужности директора, односно да правоснажном судском одлуком није осуђен за кривично дело које га чини недостојним за обављање дужности директора Туристичке организације општине Кнић; да поседује општу здравствену способност; да је држављанин Републике Србије; кандидат је дужан да предложи Програм рада и развоја Туристичке организације општине Кнић за наредни период као саставни део конкурсне документације.

ОСТАЛО: Пријава на конкурс, са доказима, подноси се препорученом пошиљком или лично на адресу: Туристичка организација општине Кнић, Димитрија Михаиловића 1, 34240 Кнић, у затвореној коверти са назнаком ”За јавни конкурс за именовање директора-не отварати”. Датум предаје пошиљке пошти сматраће се датумом предаје пријаве по конкурсу. Пријава за јавни конкурс садржи: име и презиме кандидата, датум и место рођења, адресу становања, податке о образовању, број телефона, податке о врсти и дужини радног искуства и податке о посебним областима знања. Докази који се прилажу уз пријаву на јавни конкурс: предлог Програма рада и развоја Туристичке организације општине Кнић за наредни период; извод из матичне књиге рођених (оригинал или оверена фотокопија); уверење о држављанству Републике Србије (оригинал или оверена фотокопија); диплома / уверење о стеченом образовању (оригинал или оверена фотокопија); доказ о радном искуству (уговор о раду, потврде и други докази из којих се може утврдити радно искуство); доказ о радном искуству у трајању од најмање две године на руководећим пословима; уверење надлежног органа да није осуђиван за кривично дело које га чини недостојним за обављање дужности директора установе, не старије од 6 месеци; уверење надлежног органа да се против њега не води кривични поступак, не старије од 6 месеци; фотокопију личне карте; биографију која мора да садржи елементе који доказују стручност из делокруга рада у туризму; доказ о општој здравственој способности-лекарско уверење. Докази се подносе у оригиналу или овереној фотокопији. Јавни конкурс се објављује у листу”Послови” издање за целу Србију, на сајту Националне службе за запошљавање, на званичној интернет презентацији Туристичке организације општине Кнић www.knicturizam.org.rs и на огласној табли Туристичке организације општине Кнић. Рок за подношење пријава је 10 дана од дана оглашавања јавног конкурса у листу ”Послови”. Неблаговремене, неразумљиве или непотпуне пријаве и пријаве уз које нису приложени сви потребни докази у оригиналу или овереној фотокопији, неће се узимати у разматрање и биће одбачене закључком Управног одбора против кога се може изјавити посебна жалба Оснивачу, у року од три дана од дана достављања закључка. Жалба не задржава извршење Закључка. Конкурс спроводи Управни одбор, разговарајући са кандидатом и увидом у доказе. Проверу знања и вештина кандидата чије су пријаве благовремене, разумљиве, потпуне и уз које су приложени сви потребни докази врши Управни одбор у разговору са кандидатом, о чему ће кандидат благовремено бити обавештен телефонским путем или електронском поштом. Лице које је задужено за давање обавештења о конкурсу: Мирјана Милошевић Величанин, 034/510-115.