Послови

24.07.2023.

Дипломирани правник; Виши физиотерапеут; Медицинска сестра - техничар

КЛИНИКА ЗА РЕХАБИЛИТАЦИЈУ „Др МИРОСЛАВ ЗОТОВИЋ” 11000 Београд

КЛИНИКА ЗА РЕХАБИЛИТАЦИЈУ
„Др МИРОСЛАВ ЗОТОВИЋ”
11000 Београд, Сокобањска 13
тел. 011/2062-504

 

Дипломирани правник за правне, кадровске и административне послове

УСЛОВИ: Високо образовање: на основним академским студијама у обиму од најмање 240 ЕСПБ, односно специјалистичким струковним студијама, по пропису који уређује високо образовање почев од 10. септембра 2005. године или на основним студијама у трајању од најмање четири године, по пропису који је уређивао високо образовање до 10. септембра 2005. године; знање рада на рачунару.

 

Виши физиотерапеут

УСЛОВИ: VI степен стручне спреме, виша медицинска школа – струковни физиотерапеут; положен стручни испит; радон искуство са полупокретним и непокретним пацијентима минимум 6 месеци.

 

Медицинска сестра - техничар
на осталим болничким одељењима

УСЛОВИ: IV степен стручне спреме, медицинска школа; положен стручни испит; радно искуство са полупокретним и непокретним пацијентима минимум 6 месеци.

 

ОСТАЛО: Кандидати су обавезни да доставе: кратку биографију са адресом, контакт телефоном и мејл адресом; неоверене фотокопије дипломе о завршеној школи, положеног стручног испита. Пријаве са потребном документацијом достављају се преко поште у затвореним ковертама на наведену адресу Клинике – Правна служба, са назнаком „Пријава за оглас” са навођењем радног места за које се конкурише или на мејл: nebojsa.lazic@rehabilitacija.rs Пријаве морају да буду примљене у Клиници најкасније десетог дана од дана објављивања огласа на сајту Националне службе за запошљавање као последњег дана рока за подношење пријава до 14.00 сати, без обзира на начин доставе. Пријаве које буду примљене у Клиници после истека дана и сата наведеног у овом огласу сматраће се наблаговременим и неотворене ће се вратити пошиљаоцу, са назнаком датума и сата када су примљене у Клиници. Пријаве са непотпуним подацима и непотпуном документацијом ће бити одбијене као неисправне.