Послови

24.01.2024.

Бински мајстор

УСТАНОВА ЦЕНТАР ЗА КУЛТУРНЕ ДЕЛАТНОСТИ, ТУРИЗАМ И БИБЛИОТЕКАРСТВО ОПШТИНЕ ВЛАДИЧИН ХАН

УСТАНОВА ЦЕНТАР ЗА КУЛТУРНЕ ДЕЛАТНОСТИ,
ТУРИЗАМ И БИБЛИОТЕКАРСТВО
ОПШТИНЕ ВЛАДИЧИН ХАН
Владичин Хан, Николе Тесле 2
тел. 017/473-824

 

Бински мајстор

Опис посла: обавља послове везане за техничке припреме за несметани рад за време проба, концерата и снимања, поставља и рукује озвучењем приликом догађаја како у Центру културе тако и на терену општине Владичин Хан, активно учествује код биоскопских представа, контролисањем улаза гледаоца и по потреби врши пуштање филмова; ради на пријему филмова путем ФТП-а или другиг електронских сервера њихово конвертовање и убацивање у кино машину. (рад на рачунару); контролише и брине за сав инвентар у сали и дужан је да сваку неисправност одмах пријави; врши утовар и истовар инструмената и другог потребног инвентара приликом гостовања у земљи и иностранству; чува и складишти музичке и друге инструменте; преноси и намешта пултове и столице за пробе, представе, концерте и намешта инструменте за пробе, представе, концерте; прати транспорт; дежура на пробама, концертима и снимањима према распореду рада, стара се о успостављању нормалних услова за рад и дежура током свих активности у сали установе; ради ситне поправке у установи, ради на контроли грејне мреже и њеном одржавању; обавља и друге послове по налогу директора Центра; за свој рад одговоран је директору Центра; обавља и друге послове по налогу директора Центра; за свој рад одговоран је директору Центра.

УСЛОВИ: образовање: средња стручна спрема. Додатна знања - радно искуство: рад на рачунару обавезан, неоходно техничко знање око постављања и функционисања озвучења и кино пројектора - провера комисије; најмање једна година радног искуства. Додатна знања- радно искуство: знање рада на рачунару, најмање једна година радног искуства. Услови: да је кандидат пунолетан и пословно способан; да је држављанин Републике Србије; да има потребну стручну спрему. Садржина пријаве на конкурс: име и презиме кандидата, датум и место рођења, адреса становања, подаци о образовању, подаци о досадашњем радном искуству са кратким описом послова и одговорности на пословима на којима је кандидат ради до подношења пријаве на јавни конкурс, подаци о стручном усавршавању и подаци о посебним областима знања. Уз пријаву на јавни конкурс је потребно приложити следећу документацију: оверену копију дипломе или уверења о стручној спреми; доказ о радном искуству; биографија кандидата; уверење надлежног органа (не старије од шест месеци) да се против кандидата не води истрага и да против њега није подигнута оптужница за кривична дела која се гоне по службеној дужности; (не старије од шест месеци); уверење о држављанству Републике Србије (не старије од шест месеци); извод из матичне књиге рођених; оверена копија личне карте; или одштампана лична карта; уверење о општој здравственој способности (не старије од шест месеци). Копија документације мора бити оверена код надлежног органа.

Јавни конкурс се објављује на сајту Националне службе за запошљавање.

Пријаве са конкурсном документацијом достављају се у затвореној коверти препорученом поштом на адресу: Центар за културне делатности, туризам и библиотекарство Општине Владичин Хан, ул. Николе Тесле бр. 2, 17510 Владичин Хан или лично у административној служби Центра за културне делатности, туризам и библиотекарство Општине Владичин Хан, сваког радног дана у периоду од 8-15 часова. На коверти обавезно ставити назнаку: “Пријава по јавном конкурсу за за пријем у радни однос – НЕ ОТВАРАТИ”.
Рок за подношење пријаве је 8 дана од дана објављивања конкурса.
Неблаговремене, неразумљиве или непотпуне пријаве и пријаве уз које нису приложени сви потребни докази, се одбацују закључком против кога се може изјавити жалба Центру за културне делатности, туризам и библиотекарство Општине Владичин Хан у року од три дана од дана достављања закључка.

Сви докази прилажу се у оригиналу или овереној фотокопији од стране надлежног органа за оверу преписа.

НАПОМЕНА:
-За кандидате који нису заснивали радни однос у органима аутономне покрајине, јединице локалне самоуправе, градске управе или државном органу, обавезан је пробни рад у трајању од 6 месеци.
-Неблаговремене, недопуштене, неразумљиве или непотпуне пријаве, биће одбачене.

-Јавни конкурс спроводи Конкурсна комисија образована од стране директора Центра за културне делатности, туризам и библиотекарство Општине Владичин Хан
Са кандидатима чије су пријаве благовремене, допуштене, разумљиве, потпуне и уз које су приложени сви потребни докази, и који испуњавају услове за оглашено радно место, назначене стручне оспособљености, вештине и знања, које се вреднују у изборном поступку, биће провераване у просторијама Центра за културне делатности, туризам и библиотекарство Општине Владичин Хан, Николе Тесле бр. 2 с тим што ће кандидати бити обавештени о, датуму и времену спровођења изборног поступка.

ПОСТУПАК ОДЛУЧИВАЊА
Конкурсна комисија Установе обавља разговор са кандидатима који испуњавају услове,
и врши практично тестирање и у року од 30 дана од дана завршетка Јавног Конкурса доставља директору образложени предлог листе канидата (у даљем тексту: Листа). Листа садржи мишљење Конкурсне комисије о стручним и организационим способностима сваког кандидата и Записник о обављеном разговору. Директор закључује уговор о раду са кандидатом прво- рангираним по редоследу са листе.

Јавни конкурс није успео:
- ако Конкурсна комисија утврди да нема кандидата који испуњава услове да уђе у изборни поступак.