Више посла за Кикинђане

Мађарска компанија „Тиса аутомотиве“ (Tisza Automotive) тражи више извршилаца на пословима оператера у производњи каблова у ауто-индустрији, а да је понуда послова у овој области велика потврђује и потражња компаније „Зопас“ (Zoppas) Кикинда, која такође жели да упосли већи број радника.

Понуда за шиваче је увек актуелна, јер раднике овог занимања скоро свакодневно потражују послодавци „Гордон“, „Тексам“ и „Емепи“, који запошљавају лица и са и без радног искуства, с обзиром на то да је приликом запошљавања предвиђена и одговарајућа обука.

Оператере у машинској обради траже „Мекафор“ и „Цимос ливница“, која има потребу за запошљавањем 120 лица на пословима ЦНЦ оператера, без обзира на радно искуство и врсту образовања, а овај послодавац такође нуди и обуку својих запослених ради стицања нових знања.

У области дуванске индустрије велику потражњу за сезонским радницима исказује „Јапан тобако“ из Сенте, који тражи 160 лица за послове на преради дувана, а на истим пословима 25 радника ће ангажовати и Дуванска индустрија „Чока“.

Трговцима је дата прилика да се запосле у предузећу „Сента промет“, које нове раднике тражи и у Сенти и у Кикинди, а послодавцу „Јакуза“ су потребни радници обезбеђења са лиценцом.

Будући да се на евиденцији кикиндске филијале налази велики број лица без занимања, предност тренутне понуде је што већина послодаваца потражује раднике без обзира на занимање, а спремни су и да обуче нове раднике.

Тренутно је на територији Севернобанатског округа 20 послодаваца исказало потребу за запошљавањем укупно 344 радника, што је добра прилика да се садашњи број од 7.295 незапослених на евиденцији у Кикинди ускоро значајно смањи.
 

Овај вебсајт користи cookies да би вам обезбедили најбољу услугу. Додатне информације можете пронаћи на страници Политика приватности.

Прихвати