Сваке недеље десет нових радника

Компанија је редован учесник сајмова запошљавања, а саветници континуирано посредују у запошљавању кандидата, одржавајући групне информативне разговоре. Од јуна ове године разговори се одржавају једном недељно, у просеку за око 30 лица, а након разговора кандидати се упућују на интервју код послодавца. У „Гордону“ се на недељном нивоу тражи око 20 кандидата за радно место шивача, а десет и добије посао.

Поред основних информација, кандидати добију и инструкције за писање радне биографије, како би се на адекватан начин припремили и представили послодавцу приликом конкурисања. Од почетка сарадње позвано је око 700 незапослених, обављени групни разговори са око 600 кандидата, упућено на интервју са послодавцем око 400, а уз директно посредовање се запослило око 300 људи. Само у октобру ове године позвано је око 120 лица, разговору је присуствовало 100, а запослено 45. „Гордон“ у овом тренутку има преко 500 запослених, а планови за наредни период су да имају преко 1000 радника.

Овај вебсајт користи cookies да би вам обезбедили најбољу услугу. Додатне информације можете пронаћи на страници Политика приватности.

Прихвати