Сајам запошљавања и Сајам професионалне оријентације – 19. октобра

У складу са концепцијом главне манифестације, на сајму запошљавања тражиће се занимања из области информационих и комуникационих технологија, електронике, машинства, биомедицине и напредних технологија уопште. Ово је јединствена прилика за све који траже послове у овим областима да се представе послодавцима, распитају о условима запошљавања и перспективама за рад, предају своје пријаве и радне биографије.

На Сајму професионалне оријентације учествоваће средње, више школе и факултети, образовне установе које имају значајну улогу у обезбеђивању адекватне структуре људских ресурса, што је од посебног значаја за будућа запошљавања. Усклађеност образовног система са потребама привреде и технолошким развојем, омогућава младима да се у свом граду школују за веома перспективна занимања будућности.

Форум напредних технологија организује Град Ниш - Канцеларија за локални економски развој и пројекте, у партнерству са Привредном комором Србије - Регионалном привредном комором Нишавског, Пиротског и Топличког управног округа, Електронским факултетом Универзитета у Нишу, Националном службом за запошљавање - Филијала Ниш и Кластером напредних технологија НиКАТ. Циљ је да се на једном месту окупе компаније и предузетници који своје пословање остварују и заснивају на модерним технологијама, као и образовне установе и друге институције, како би се истакли потенцијали Ниша у овој области не само на националном, него и на регионалном нивоу.

Више информација о Форуму напредних технологија на званичном сајту манифестације - http://www.forumnt.rs.

Овај вебсајт користи cookies да би вам обезбедили најбољу услугу. Додатне информације можете пронаћи на страници Политика приватности.

Прихвати