Саjам у Бачкоj Тополи 12. априла

Na predstojećem Sajmu zapošljavanja poslodavci su ponudili 138 slobodnih radnih mesta, a traže se: knjigovođe, agenti osiguranja, hemijski, poljoprivredni i mašinski tehničari, bravari, varioci, zidari, tesari, stolari, akviziteri prodavci knjiga, radnici u proizvodnji, administratori, komercijalisti, mesari, kuvari, konobari, kasiri, točioci goriva, vozači, spremačice, radnici bez zanimanja.

Ovaj sajam je jedinstven jer će se po programu stručne prakse tražiti pripravnici sledećih profila: doktori medicine, medicinske sestre, elektrotehničari, tehničari računara, vaspitačice, master menadžeri kontrole kvaliteta, masteri zaštite životne sredine i zaštite na radu, diplomirani pravnici, profesori razredne nastave, informatičari i drugi obrazovni profili za rad u školama. Takođe po javnim pozivima za sprovođenje javnih radova traži se 50 lica sa evidencije, od toga je ponuda za zaposlenje za 30 osoba sa invaliditetom svih profila.

Pozivaju se sva nezaposlena lica da posete sajam jer će biti u prilici da uspostave direktan kontakt sa većim brojem poslodavaca koji imaju potrebu za zapošljavanjem kadrova njihove struke. Tokom razgovora sa poslodavcima, imaju priliku da se predstave, iznesu svoje profesionalne karakteristike, ostave dobar utisak, i što je najvažnije na istom mestu i u isto vreme lično predaju prijavu za zaposlenje i radnu biografiju (CV) za veći broj slobodnih poslova prema vlastitom izboru.

Овај вебсајт користи cookies да би вам обезбедили најбољу услугу. Додатне информације можете пронаћи на страници Политика приватности.

Прихвати