Предност теже запошљивим особама

Обуке спроводи Отворени универзитет „Марко Кулић“ из Панчева, док информатичку обуку за Аutocad реализује Академија „Оксфорд“ из Панчева. Практична настава за руковаоце грађевинских машина, спроводи се у ДОО „Finnet-inženjering“ из Панчева, све у сарадњи са Националном службом за запошљавање. Услов за укључивање у обуке био је да су кандидати пријављени на евиденцију незапослених, а предност су имала лица из теже запошљивих категорија. Полазници обуке за руковаоце грађевинских машина били су обавезни да прођу и специјалистички преглед.

Захваљујући овим обукама полазници ће стећи широк спектар знања и вештина, а након завршног испита биће им уручени сертификати о стручној оспособљености.

Ове врсте обука се спроводе због потреба тржишта рада као и на основу захтева послодаваца. У наредном периоду у плану је реализација обука за завариваче, немачки језик, геронтодомаћице и конфекционаре, којима ће бити обухваћено око 30 лица.

Полазници истичу да су задовољни организацијом обука и верују да су њихове шансе да дођу до посла сада знатно веће.

Овај вебсајт користи cookies да би вам обезбедили најбољу услугу. Додатне информације можете пронаћи на страници Политика приватности.

Прихвати