Пракса за студенте

Овог лета чак 46 установа чији је оснивач град Београд отвориће своја врата студентима, који ће нова знања и праксу стицати уз помоћ више од 140 ментора који имају вишегодишње искуство. У згради Ректората Универзитета у Београду реализована је обука за менторе из јавних и комуналних предузећа, градских општина, установа културе и организационих јединица Управе Београда, који ће током лета радити са полазницима летње радне праксе у организацији Центра за развој каријере.

Око 2.000 студената је у последњих девет година кроз програм БГ ПРАКСА стекло јединствено искуство, а ове године прилику да унапреде своје образовање имаће студенти са 25 факултета Универзитета у Београду.

Конкурс са свим детаљима о локацијама и позицијама за праксу, описом послова, условима за сваку позицију и потребним документима, налази се на сајту Центра за развој каријере: http://www.razvojkarijere.bg.ac.rs/bgpraksa.
 

Овај вебсајт користи cookies да би вам обезбедили најбољу услугу. Додатне информације можете пронаћи на страници Политика приватности.

Прихвати