Посао за 270 конфекционара

Иницијатива је потекла од Денијала Козличића, који се за помоћ у посредовању у запошљавању нових радника обратио директору Националне службе за запошљавање. У веома кратком року саветници у Испостави Горњи Милановац су изабрали и информисали кандидате.

Компанија има у плану да запосли 300 радника са подручја општине Горњи Милановац и инвестира око 1,2 милиона евра у опремање и покретање производње.

„Закупом производних хала МК 'Рудник', површине око 5.000 квадрата, организовала би се производња радне одеће намењена искључиво извозу на европско тржиште. Одлучили смо се за Горњи Милановац због његове вишедеценијске традиције у текстилној индустрији и великог искуства радника“, навео је Козличић.

Током састанка са представницима „Трендекса“ и НСЗ председник општине Милисав Мирковић изнео је задовољство чињеницом да је компанија „Трендтекс“ у МК „Рудник“ препознала просторне и кадровске капацитете и одлучила да на овај начин пружи могућност великом броју суграђана, углавном некадашњих радника ове компаније, да заснују радни однос.

Овај вебсајт користи cookies да би вам обезбедили најбољу услугу. Додатне информације можете пронаћи на страници Политика приватности.

Прихвати