Пхилип Моррис и НСЗ - Покрени се за посао

U svim filijalama NSZ biće dostupni formulari za apliciranje i druge relevantne informacije o konkusu za realizaciju preduzetničkih ideja  u okviru ovoga projekta . Konkurs je namenjen   nezaposlenim  licima sa evidencije NSZ i traje do 29. februara naredne godine.

Projekat „Pokreni se za posao“  je pokrenut u cilju smanjenja nezaposlenosti i namenjen je svima onima koji imaju održivu poslovnu ideju u vezi sa otpočinjanjem ili unapređenjem malog biznisa. Uz finansijsku podršku Philip Morris International projekat se sprovodi već 6 godina.

Prva tri ciklusa realizovana su u nišavskom okrugu i data je podrška za osnivanje 160 malih porodičnih preduzeća. Projekat je 2012/2013. godine prerastao u nacionalni i  tada je po prvi put sproveden u partnerstvu sa Nacionalnom službom za zapošljavanje.

Ovaj projekat je u proteklom periodu direktno omogućio pokretanje i proširenje 490 malih i porodičnih biznisa, što je rezultiralo novim zapošljavanjem.

Овај вебсајт користи cookies да би вам обезбедили најбољу услугу. Додатне информације можете пронаћи на страници Политика приватности.

Прихвати