На Врачару Сајам запошљавања за особе са инвалидитетом – 8. октобра

Понуду слободних послова представиће преко 20 фирми којима је потребно више од 150 радника различитих профила и степена квалификација: продавци и помоћни продавци, магационери и помоћни магационери, административци, рачуновође, оператери производне линије, инжењери, супервизори производног отпада, возачи Б и Ц категорије, радници обезбеђења, правници и правни техничари, хигијеничари, помоћни радници, благајници, економисти и економски техничари, ИТ инжењери, производни радници, агенати продаје, кол-оператери, спремачице, курири...

Званично отварање врачарског Сајма запошљавања за особа са инвалидитетом заказано је за 10.30 сати, када ће се учесницима, незапосленим суграђанима и послодавцима, обратити представници Општине и Националне службе за запошљавање.

Незапослени ће на сајму бити у прилици да успоставе директан контакт са послодавцима, представе се и предају им своју радну биографију (CV). На штанду Националне службе незапослени и послодавци моћи ће да добију све информације о актуелним програмима НСЗ за подстицање запошљавања, а незапосленима ће бити пружена и помоћ у писању CV-а.
 

Овај вебсајт користи cookies да би вам обезбедили најбољу услугу. Додатне информације можете пронаћи на страници Политика приватности.

Прихвати