Клуб за тражење посла на Видиковцу

Нови клуб за тражење посла, чије су опремање и рад финансирани од стране Европске уније, отворен је у просторијама Месне заједнице „Видиковац“ у Раковици.

Клубови овог типа помажу незапосленима да усвоје неопходне вештине како би постали конкурентни на савременом тржишту рада и како би усвојили знања која ће им помоћи у активном тражењу ангажмана.

„У сарадњи са Националном службом за запошљавање и Европском унијом смо, као локална самоуправа, огранизовали овај клуб за тражење посла. Циљ је помоћи људима да се остваре у свом бизнису или да се оспособе да конкуришу за постојећа радна места“, истиче председник општине Раковица Владан Коцић.

„Сем овог клуба, очекује се отварање клубова и на Чукарици, Обреновцу и Младеновцу. НСЗ од 2007. године учествује у отварању клубова за тражење посла чија је суштина помоћ људима при писању биографија, начину професионалног одевања и уопште лакшег доласка до посла“, наглашава заменик директора Националне службе за запошљавање Синиша Кнежевић.

У клубу у Раковици ће незапослени моћи да добију информације о слободним радним местима и начину правилног представљања послодавцу. Пројекат „Помоћ теже запошљивим групама“ помаже и подстиче људе без посла да постану што конкурентнији на тржишту.

Овај вебсајт користи cookies да би вам обезбедили најбољу услугу. Додатне информације можете пронаћи на страници Политика приватности.

Прихвати