Форум младих са инвалидитетом развё портал за подршку особама са инвалидитетом у запошљавању

Zahvaljujući višegodišnjem iskustvu u oblasti zapošljavanja, Forum je razvio online alat, veb portal za zapošljavanje osoba sa invaliditetom, kako bi unapredio postojeće usluge podrške. Cilj platforme je da predstavlja kanal komunikacije i povezivanja između osoba sa invaliditetom koje traže posao i poslodavca. Kandidati/tkinje za posao će moći da kreiraju svoje profesionalne profile, da vide oglase za posao, kao i da se prijave za otvorene radne pozicije. Sa druge strane, poslodavci će moći da oglašavaju slobodna radna mesta i da odaberu kandidate koji odgovaraju zahtevima konkretnog posla.

FORUM MLADIH SA INVALIDITETOM POZIVA SVE OSOBE SA INVALIDITETOM KOJE SU U POTRAZI ZA POSLOM DA SE REGISTRUJU I KREIRAJU SVOJE PROFILE NA PORTALU:

www.zaposljavanje.fmi.rs

Platforma je otvorena za teritoriju cele Srbije!

Kandidatima za posao je dostupno i uputstvo, sa detaljnim informacijama o procesu registracije i korišćenja platforme, a koje možete pronaći OVDE.

Forum mladih sa invaliditetom je na raspolaganju za sve dodatne informacije i podršku, i to putem mail-a office@fmi.rs i telefona 064 4007839 i 011 32 20 632.

Tim Foruma mladih sa invaliditetom

Veb platforma www.zaposljavanje.fmi.rs uspostavljena je u okviru projekta „Unapređenje zapošljivosti dugoročno nezaposlenih osoba sa invaliditetom“ čiji je nosilac Forum mladih sa invaliditetom.
 

Овај вебсајт користи cookies да би вам обезбедили најбољу услугу. Додатне информације можете пронаћи на страници Политика приватности.

Прихвати