Добродошли на виртуелни сајам запошљавања!

Национална  служба  за  запошљавање  (НСЗ)  организује  први виртуелни  Сајам  запошљавања,  коришћењем  иновативне интернет  технологије  која  обезбеђује  једноставан приступ и виртуелно окружење прилагођено корисницима.

Сајам се одржава у четвртак, 20. маја 2021. године од 10.00 – 16.00 часова.

На Сајму ће учествовати 70 компанија које траже нове запослене, а 7.500 регистрованих учесника (тражилаца посла) ће имати прилику за разговор са послодавцима.

Сазнај више информација и региструј се већ сада кликом на:
www.nsz-sajamzaposljavanja.rs

 

KО МОЖЕ ДА УЧЕСТВУЈЕ НА САЈМУ?

Сви који траже посао, могу да се пријаве, а учешће на Сајму је једноставно и бесплатно. Без потребе инсталирања било каквог додатног софтвера можете се регистровати и укључити се онлајн са било ког уређаја (мобилни телефон, таблет, лаптоп, десктоп рачунар).

Учешћем на Виртуелном сајму запошљавања бићете у могућности да остварите контакт са представницима компанија-уколико тражите посао и тражиоцима запослења-уколико нудите посао.

Сајам се организује уз подршку глобалног Програма „Миграције и развој“ који у Србији спроводи Немачка организација за међународну сарадњу – ГИЗ.


www.nsz-sajamzaposljavanja.rs/za-medije/
YouTube видео најава

Овај вебсајт користи cookies да би вам обезбедили најбољу услугу. Додатне информације можете пронаћи на страници Политика приватности.

Прихвати