Директор Националне службе у посети компанији „Лабор“ у Сремској Митровици

Компанија се бави примарном прерадом дрвета, сушењем и обрадом, а планирана је и производња паркета, како би се добио један дизајнерски производ.

Италијанска фирма има 40 запослених, а до краја године у плану је запошљавање још 70 радника са територије Сремске Митровице. У првој фази рада у Сремској Митровици отворен је погон пилане, а затим је изграђена нова, модерна хала, како би се обезбедили услови за комплетну производњу дрвених подова.

Представници Националне службе за запошљавање су информисали послодавца о финансијским подстицајима који се могу добити приликом запошљавања незапослених са евиденције и договорили будућу сарадњу у погледу селекције кандидата у складу са захтевима радних места.

Процес производње и планове за проширење капацитета представили су генерални директор компаније „Лабор“ Алберто Ботекиа (Alberto Bottecchia) и заменик директора Лука Драшковић. Ово је једна од већих производних инвестиција на подручју Сремске Митровице, која ће условити потребу за запошљавањем већег броја радника и смањење броја незапослених.
 

Овај вебсајт користи cookies да би вам обезбедили најбољу услугу. Додатне информације можете пронаћи на страници Политика приватности.

Прихвати