Сајам запошљавања на Палилули – 11. октобра

Понуду слободних послова представиће преко 25 фирми којима је потребно више од 1.000 радника различитих профила и степена квалификација: оператери у кол-центру, промотери, технолози у производњи, виљушкаристи, магационери, котлари, погонски електричари, саветници и заступници у осигурању, службеници обезбеђења, помоћни радници и радници у производњи, комисионари, возачи Б, Ц, Д и Е категорије, столари, машинбравари, социјални радници, медицинске сестре, неговатељице, физиотерапеути, куварице, спремачице, курири, продавци, account манаџери, књиговође, доктор дерматолог, менаџери продаје, фризери, козметичари, комуниколози, администратори, ливци, машинци, заваривачи, радници на преради биља, бравари, пословође, шивачи, програмери...

Незапослени ће на сајму бити у прилици да успоставе директан контакт са послодавцима, представе се и предају им своју радну биографију (CV). На штанду Националне службе незапослени и послодавци моћи ће да добију све информације о актуелним програмима НСЗ за подстицање запошљавања, а незапосленима ће бити пружена и помоћ у писању CV-а.
 

Овај вебсајт користи cookies да би вам обезбедили најбољу услугу. Додатне информације можете пронаћи на страници Политика приватности.

Прихвати