Прилика за посао

У оквиру Регионалног сајма привреде у Новој Пазови, у петак 6. октобра, у Комплексу спортско-рекреативних базена, петнаест послодаваца представиће се на сајму запошљавања који организује сремскомитровачка филијала НСЗ, од 11 до 13 сати. У Лесковцу се сајам запошљавања одржава 10. октобра, а биће понуђено око 250 нових радних места. У Шапцу ће 30 послодаваца понудити око 200 слободних радних места, на сајму који ће се одржати 18. октобра, у Хали спортова, Хајдук Вељкова 2, док ће у Горњем Милановцу сајам бити организован 19. октобра, у Културном центру, од 11 до 14 сати.

Дан касније, 20. октобра, у Рашки, у Сали бившег комитета, 15 послодаваца понудиће око 100 нових радних места, на сајму који организује Филијала Краљево НСЗ. Истог дана Филијала за град Београд НСЗ у СРЦ „Љубомир Ивановић“ у Младеновцу организује сајам на којем ће око 20 послодаваца понудити чак 200 радних места.

Следећег месеца, 2. новембра, од 11 до 13, сати биће организован сајам запошљавања у Центру за културу у Ковину.

НСЗ саветује незапослене да пре доласка на сајмове заврше обуку за активно тражење посла у организацији филијале НСЗ (писање радне биографије, припрема за интервју са послодавцем), како би се на најбољи начин представили послодавцима.

Овај вебсајт користи cookies да би вам обезбедили најбољу услугу. Додатне информације можете пронаћи на страници Политика приватности.

Прихвати