14. децембар - Дан Националне службе за запошљавање

Овом приликом директор НСЗ је упутио и честитку свим запосленима, нагласивши да су током претходне године постигнути изузетни пословни успеси. Захваљујући добро конципираним и правилно усмереним мерама и програмима за незапослене и послодавце, НСЗ је допринела изразитом смањењу стопе незапослености, која је тренутно на историјском минимуму.

Директор НСЗ се свим сарадницима захвалио за показани ентузијазам, труд и одговорност у послу и изразио уверење да ће се на исти начин наставити са пословањем у наредном периоду. „Залагањем, креативним приступом и иновативним размишљањем доприносимо све бољим приликама на тржишту рада Србије“, нагласио је директор НСЗ.

Национална служба за запошљавање ове године обележава 98 година постојања и рада. За Дан НСЗ изабран је 14. децембар, јер је тог дана 1921. године објављен Закон о заштити раденика, један од првих прописа којима је регулисана област рада и запошљавања у Србији.

Овај вебсајт користи cookies да би вам обезбедили најбољу услугу. Додатне информације можете пронаћи на страници Политика приватности.

Прихвати